GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00 BINNEN NEDERLAND

J.N Cask Hogscoal Elektro Akoestische Bariton Cigar Box Ukelele Incl. Gigbag

J.N Cask Hogscoal Elektro Akoestische Bariton Cigar Box Ukelele Incl. Gigbag

289,00

1 op voorraad

Beschrijving

HOGSCOAL

is de elektrisch-akoestische versie van het FIRKCOAL-model, met dubbele klankgaten die ontworpen zijn om feedback te minimaliseren en een afneembare houten afdekking. Deze gitaar is uitgerust met een P90-pickup, die zorgt voor een romige en bluesy klank, en heeft toon- en volumeregelaars. Je bent klaar om te rocken!

CASK Gitaar

We wilden een eerbetoon brengen aan de Cigar Box Guitar, een iconisch muziekinstrument. Het originele ontwerp en de specifieke schaallengte van deze gitaren geven ze een uniek geluid en karakter. Hun bijzonderheid komt ook voort uit het aantal snaren – vier voor de CASK – waardoor je gemakkelijk verschillende alternatieve stemmingen kunt verkennen. Dit voegt een extra dimensie toe aan je geluid en tilt je muzikale mogelijkheden naar een hoger niveau!

CASK Serie

Voor whiskymakers is de keuze van een vat cruciaal: de grootte en het houttype bepalen de geur, smaak, aanzet en sustain van de whisky. Dit verklaart waarom er zoveel soorten whisky zijn. Bij J.N Guitars geloven we dat het produceren van whisky en het maken van een gitaar vergelijkbare ambachten zijn, aangezien de vorm van de body en de gekozen houtsoorten het instrument een specifiek geluid en karakter geven. CASK was daarom een vanzelfsprekende naam voor onze Cigar Box Guitars.

Inclusief Gigbag

✅Deze J.N Cask Hogscoal Elektro Akoestische Bariton Cigar Box Ukelele is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “J.N Cask Hogscoal Elektro Akoestische Bariton Cigar Box Ukelele Incl. Gigbag” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *