GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00 BINNEN NEDERLAND

Vintage Yamaha EMT-1 Sound Expander AWM Nieuw In Doos Incl. Voeding

Vintage Yamaha EMT-1 Sound Expander AWM Nieuw In Doos Incl. Voeding

75,00

1 op voorraad

Beschrijving

EMT-10 – Vintage Geluidsmodule

De EMT-10 is een vintage geluidsmodule die 12 hoogwaardige vooraf ingestelde Advanced Wave Memory (AWM) gesamplede klanken biedt, verdeeld in twee groepen: percussieve klanken en sustainklanken.

De EMT-10 is 8-stemmig polyfoon met mogelijkheden voor layering en splitsen. Elke sustainklank kan verdubbeld worden (waardoor de polyfonie wordt teruggebracht naar 4-stemmig). Een basgeluid kan worden gesplitst met een andere klank; 2 stemmen worden toegewezen aan de bas, en 6 stemmen aan de andere klank.

De 9 percussieve klanken bestaan uit akoestische en elektrische piano’s, klavecimbel, akoestische gitaar, en 3 basgeluiden. De sustainklanken zijn strijkers, koperblazers en koor. Opvallende percussieve geluiden zijn de akoestische piano en de drie basgeluiden. De strijkers en het koor hebben een aangename warmte en diepte. Vooral het koor is overtuigend, met hoge tonen die vrouwelijk klinken, lage tonen die mannelijk klinken en een tonale variatie van noot tot noot.

Bedieningselementen op het voorpaneel omvatten volumeregeling, fijne toonhoogteregeling, helderheid en aanslagduur, plus selectietoetsen voor elk van de 12 klanken. De MIDI-knop activeert secundaire functies voor het regelen van transpositie, octaafverschuiving, layering van sustainklanken, bassplit en aanslaggevoeligheid.

Kenmerken:

  • 8-stemmige polyfonie
  • Heldere, warme, langzame en snelle effecten
  • Aansluitingen op het achterpaneel: MIDI (In, Out, Thru), Aux In (L,R), Line Out (L,R), DC In
  • Modi: 8-stemmig / 4-stemmig (verdubbelde sustainklanken), bassplit
  • Multitimbrale 2-klankmodus
  • Geheugen: 12 presets
  • Waveforms: AWM
  • 1U Half-Rack formaat
  • De EMT-10 biedt een veelzijdige reeks klanken en is ideaal voor muzikanten die op zoek zijn naar vintage geluiden met moderne MIDI-bedieningsmogelijkheden.

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vintage Yamaha EMT-1 Sound Expander AWM Nieuw In Doos Incl. Voeding” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *