GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00 BINNEN NEDERLAND

Phoenix Pro EG 530BK Les Paul Model Elektrische Gitaar

Phoenix Pro EG 530BK Les Paul Model Elektrische Gitaar

Oorspronkelijke prijs was: €349,00.Huidige prijs is: €249,00.

2 op voorraad

Beschrijving

De Phoenix Pro EG-530BK Les Paul Model Elektrische Gitaar is een indrukwekkend instrument dat klassieke Les Paul-stijl combineert met moderne prestaties. Met een massieve mahoniehouten body en een set-neck halsverbinding, biedt deze gitaar niet alleen een rijke, warme klank, maar ook uitstekende sustain en stabiliteit. De esdoorn hals is stevig en comfortabel, terwijl de toets van synthetisch hout zorgt voor een soepele speelervaring over de 22 frets.

De gitaar beschikt over twee volumeknoppen, twee toonknoppen en een 3-weg schakelaar, waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende pickups en klankopties. Dit geeft je een breed scala aan klankmogelijkheden, van heldere, sprankelende tonen tot krachtige, diepe rockklanken.

Met een mensuur van 650 mm en chrome die-cast mechanieken biedt deze gitaar betrouwbare stemming en precisie. De truss rod zorgt voor extra stabiliteit en aanpassing van de hals, waardoor je het instrument kunt afstellen naar je voorkeur.

Afgewerkt in een stijlvolle zwarte kleur, is de Phoenix Pro Les Paul Model niet alleen een visuele statement, maar ook een krachtig werkpaard dat klaar is voor elk podium of studio-optreden.

✅ Deze Phoenix Pro Les Paul is door ons zorgvuldig gecontroleerd en afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

Specs

Sub Catagorie: Elektrische Gitaar
Top/Body: Solid Wood
Top: Mahogany
Zij- en achterkant: Mahogany
Toets: Synthetic wood
Halsverbinding: Set-neck
Aantal Frets: 22
Body: Solid wood
Controls: Volume x 2, Tone x 2, 3-way switch
Mechaniek: Chrome Die Cast
Mensuur: 650 mm
Neck: Maple
Truss Rod: Ja
Kleur: Black

Extra informatie

Gewicht 5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Phoenix Pro EG 530BK Les Paul Model Elektrische Gitaar” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *