Merk:Vintage

Vintage V495 Coaster Elektrische 5 Snarige J Bas Zwart

Oorspronkelijke prijs was: €399,00.Huidige prijs is: €349,00.

1 op voorraad

Beschrijving

De Vintage® Coaster Series™ elektrische gitaren en basgitaren kenmerken zich door Vintage’s gerenommeerde vakmanschap, uitzonderlijke bespeelbaarheid, beproefde hardware en sonische veelzijdigheid, wat het merk Vintage wereldwijd veel respect heeft opgeleverd van zowel muzikanten als de muziekindustrie.

Met een verbluffende afwerking, een 3-laags slagplaat, chromen hardware en zwarte bedieningsknoppen, is de Vintage Coaster Series double cutaway V495 5-snarige elektrische basgitaar een prachtig voorbeeld.

De V495 heeft een solide body van paulownia, een geschroefde esdoorn hals, een esdoorn toets met 20 frets, ingelegd met blok positiemarkeringen. Hij levert strakke, natuurlijke piano-achtige tonen, met een perfecte balans tussen hoge, midden- en lage frequenties, versterkt door een paar Entwistle XJC single coil pickups.

De pickups zijn specifiek ontworpen voor de V495 door niemand minder dan de legendarische Britse gitaarbouwer en ontwerper Alan Entwistle.

Voor de technische liefhebbers: de Entwistle pickups zijn voorzien van hoogwaardige keramische magneten, gewikkeld met koper van hoge kwaliteit en gedompeld in een dikke waslaag om de spoelen te beschermen tegen vocht en om microfonische feedback te verminderen.

Voor de minder technisch onderlegde gitaristen: sluit hem aan en luister naar de uitzonderlijke helderheid en het volledige tonale bereik dat perfect is voor alle soorten muziek, van country tot blues, jazz tot pop, rock en metal.

Met supervloeiende, open-geared mechanieken en een volledig verstelbare 5-snarige brug is de intonatie nauwkeurig, precies en garandeert het stabiliteit in de stemming.

✅Deze Vintage V495 Coaster is door ons aangepast en afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank. De snaargeleiders en topkam zijn verbeterd ten opzichte van het originele design.

Specificaties Vintage Coaster V495:
Body: Massief Paulownia
Hals: Esdoorn, geschroefd
Toets: Esdoorn, 20 frets
Schaallengte: 34″ / 864mm
Stemmechanieken: Open Geared
Brug: Volledig intoneerbare brug met stalen basisplaat
Pickups: 2 Entwistle XJC Single Coils
Bediening: 2 Volume, 1 Toon
Gewicht: 3.6kg

Extra informatie

Gewicht 5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vintage V495 Coaster Elektrische 5 Snarige J Bas Zwart” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *