GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00 BINNEN NEDERLAND

Korg PitchCrow-G Clip-On Tuner Chromatic/Guitar/Bass

Korg PitchCrow-G Clip-On Tuner Chromatic/Guitar/Bass

Oorspronkelijke prijs was: €37,95.Huidige prijs is: €29,95.

6 op voorraad

Beschrijving

De Korg clip-on stemapparaten kunnen eenvoudig aan de kop van uw instrument bevestigd worden voor een moeiteloze en nauwkeurige stemming. De PitchCrow-G is geschikt voor zowel gitaar als bas en is circa 20% kleiner en lichter dan andere Korg tuners, zonder in te leveren op functionaliteit. Dankzij het heldere LCD-display kunt u ook op een donker podium uw instrument probleemloos stemmen. Met een precisie van 0.1 cent is de PitchCrow bovendien zeer nauwkeurig. Het compacte formaat verlengt tevens de batterijduur, die nu tot wel 24 uur meegaat. Veertig jaar na de introductie van het eerste Korg stemapparaat blijft het bedrijf innoveren en zet met de PitchCrow-G een nieuwe kwaliteitsstandaard voor clip-on tuners.

Korg PitchCrow-G: Praktisch en Innovatief
De PitchCrow-G combineert maximale functionaliteit met een minimalistisch ontwerp. Het streven naar een smalle, strakke en accurate clip-on tuner is onmiskenbaar succesvol. Dit blijkt onder meer uit het doordachte ontwerp van het display: hoewel de meter hetzelfde formaat heeft behouden, is de ongebruikte ruimte geminimaliseerd, waardoor de display zelf aanzienlijk kleiner is geworden. Bovendien is de dikte verminderd, wat resulteert in een lichter apparaat. Het vernieuwde clip-systeem is eenvoudiger en sterker dan voorheen, met behoud van flexibiliteit. Smal, goed zichtbaar, licht en robuust, de PitchCrow-G biedt een geavanceerde stemervaring voor gitaristen en bassisten.

Nieuwe Mogelijkheden
Naast de standaard chromatische modus beschikt de PitchCrow-G over speciale gitaar- en basmodi. In elke modus wordt duidelijk aangegeven welke snaar wordt aangeslagen en welke noot daarbij hoort, waardoor zelfs beginners hun instrument eenvoudig kunnen stemmen. De tuner is ook geschikt voor gebruik met een capo of voor lagere stemmingen dankzij specifieke instellingen. Een bijzonder nuttige functie in de gitaarmodus is het waarschuwingssysteem voor de hoge E-snaar: bij te hoge spanning verschijnt een waarschuwing op de display, waardoor het breken van deze dunne snaar wordt voorkomen. Dit is vooral handig voor beginners die minder ervaren zijn met het stemmen. Kortom, de Korg PitchCrow-G is een klein maar uiterst compleet stemapparaat.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Korg PitchCrow-G Clip-On Tuner Chromatic/Guitar/Bass” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *