GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00 BINNEN NEDERLAND

Mono M80 Vertigo Ultra Gigbag voor Elektrische Gitaar met Afneembare Wieltjes

Mono M80 Vertigo Ultra Gigbag voor Elektrische Gitaar met Afneembare Wieltjes

SKU MRM80VEULBLK Categorie

389,00

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

De beste bescherming heeft net een upgrade gekregen. De gloednieuwe Vertigo™ Ultra Electric biedt tal van verbeteringen op het gebied van duurzaamheid, ergonomie en organisatie, waardoor reizen een fluitje van een cent wordt. Voorzien van alles wat je nodig hebt en klaar voor elke situatie — een onmisbaar accessoire voor elke gitarist onderweg.

REIS GEMAKKELIJKER

Reizen is net een stuk eenvoudiger geworden. Het nieuw ontworpen FREERIDE™ Wielsysteem maakt het mogelijk om wielen aan de onderkant van de hoes te bevestigen, zodat je gemakkelijk met je gitaar op pad kunt. Houd de wielen erop voor extra gemak, of haal ze eraf als je ze niet nodig hebt. De keuze is aan jou.

GEAVANCEERDE MATERIALEN

Sharkskin is geweldig, maar 1680D Ballistisch Nylon is een echte game-changer en het materiaal van keuze voor de Vertigo™ Ultra. Het is waterbestendig, extreem robuust en 100% diervriendelijk. Bepaalde buitenpanelen zijn nu voorzien van reflecterende randen, waardoor de Vertigo™ Ultra jouw betrouwbare metgezel is voor ondergrondse optredens en late reizen.

Om te voorkomen dat er vloeistoffen binnendringen, is de sluiting van de tas verbeterd met zware ritsen en waterdichte ritsbanden.

Een nieuw geborsteld metalen Go Play® label vervangt het stoffen label en opent mogelijkheden voor personalisatie. Street cred? Check.

ONGEËVENAARDE ERGONOMIE

De schouderbanden zijn opnieuw ontworpen voor meer draagcomfort. De schouderbanden hebben extra vulling en een natuurlijke kromming die ergonomisch over je schouders past, terwijl de rugvulling je gehele romp ondersteunt. Maximale verlichting, altijd en overal.

VEILIG EN STEVIG

De zijsluitingen en de heupgordel zorgen ervoor dat de Vertigo™ Ultra stevig vast blijft zitten, zelfs tijdens intensief gebruik, voor optimale bescherming, terwijl het toch comfortabel en handig blijft. Afneembare banden bieden de optie om de banden weg te stoppen in het achtervak wanneer je het FREERIDE™ Wielsysteem gebruikt, voor een nette, rommelvrije reiservaring.

SNEL EN VEILIG

De Vertigo™ Ultra beschikt over ons gepatenteerde Headlock® neksuspensiesysteem. Geen riemen, gespen of extra stappen nodig. Plaats je gitaar erin, en de nek rust op een natuurlijke plek in de basis van de Headlock®. Vervolgens sluit je de hoes en klemt de bovenkant van de Headlock® automatisch de nek stevig vast. Jouw hals is nu volledig beschermd tegen vallen en zijwaartse schokken. Razendsnel!

VALBESTENDIG

Een primeur in zijn soort, The Boot® tilt gitaarbescherming naar een nieuw niveau. Door gebruik te maken van productietechnieken uit de schoenindustrie, stuitert de Vertigo™ Ultra van het beton af als een paar sportschoenen. Met zijn speciaal gevormde rubberen buitenzool en EVA-binnenzool beschermt The Boot® ook de strap pins* tegen nare verticale vallen. Ondanks het serieuze ontwerp wil de Vertigo™ Ultra vooral plezier maken.

*Offset strap pins bieden mogelijk minder bescherming bij The Boot®

TICK-KLAAR

De meeste MONO hoezen zijn uitgerust met de driedubbele D-ringbevestigingen die nodig zijn voor de optionele Classic Tick Accessory Case, de modulaire toolcase die de opslagcapaciteit van je gitaartas vergroot. De Classic Tick Accessory Case bevestigt naadloos en veilig aan de hoes zoals weergegeven. Oudere modellen zijn mogelijk niet Tick-ready – neem contact op met support als je vragen hebt over de Tick-compatibiliteit van jouw MONO hoes.

PLUG AND PLAY

Meer manieren om je spullen te organiseren en op te bergen, met extra vakken die je apparatuur precies op de juiste plek houden. Een speciaal vak voor laptops of tablets en meerdere interne mesh zakken zijn toegevoegd om essentiële items binnen handbereik te houden.

AFMETINGEN & PASSING

ALS GEGOTEN

Deze afmetingen vertegenwoordigen de binnenkant van de hoes. Als je niet zeker weet of je gitaar past, zorg er dan voor dat de gitaar geen van de maximale afmetingen overschrijdt. Deze hoes is ontworpen om alle standaard body elektrische gitaren te passen, waaronder Fenders zoals Teles en Strats, Gibsons zoals Les Pauls en SG’s, Ibanez, ESP. Ook geschikt voor enkele niet-standaard gitaren. De gevormde Vertigo™ Ultra Electric Headlock® past op standaard en bredere gitaarhalzen (6, 7 en 8 snaren). Neem contact op met support als je niet zeker weet of jouw gitaar past.

Externe afmetingen: 44.5” x 16.5” x 6” (113 cm x 41.9 cm x 15.3 cm)
Interne afmetingen: 42” x 14.5” x 3” (106.7 cm x 36.8 cm x 7.6 cm)

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mono M80 Vertigo Ultra Gigbag voor Elektrische Gitaar met Afneembare Wieltjes” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *