GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00 BINNEN NEDERLAND

Aria Meister MSG-02 BS Akoestische OM “OOO” Gitaar Tobacco Sunburst

Aria Meister MSG-02 BS Akoestische OM “OOO” Gitaar Tobacco Sunburst

Oorspronkelijke prijs was: €649,00.Huidige prijs is: €499,00.

1 op voorraad

Beschrijving

De Aria Acoustic Guitar Brown Sunburst MSG-02 BS is de perfecte keuze voor elke gitarist die op zoek is naar een hoogwaardige, veelzijdige akoestische gitaar. Met een prachtige tobacco sunburst afwerking en een klassiek ontwerp, biedt deze gitaar niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook uitstekend vakmanschap.

De gitaar is gemaakt van hoogwaardig hout, wat zorgt voor een rijke en evenwichtige klank. Het bovenblad is gemaakt van Solid Englemann Spruce, terwijl de zij- en achterkant zijn gemaakt van Indisch palissander. Dit zorgt voor een warm geluid met goede projectie.

Deze akoestische gitaar is uitgerust met hoogwaardige pickups, waardoor je hem gemakkelijk kunt aansluiten op een versterker of audio-interface. Hierdoor kun je jouw optredens verbeteren en jouw muziek probleemloos opnemen.

Met de ingebouwde toonregeling kun je het geluid van de gitaar naar wens aanpassen. Of je nu een helder en sprankelend geluid wilt of juist meer basaccenten wilt toevoegen, de Aria Acoustic Guitar heeft de flexibiliteit om aan jouw behoeften te voldoen.

Dankzij het ergonomische ontwerp van de gitaar kun je comfortabel spelen, zelfs tijdens lange sessies. Het slanke en gladde neck profiel zorgt ervoor dat je gemakkelijk akkoorden kunt grijpen en moeiteloos over de frets kunt glijden.

Of je nu een beginnende gitarist bent of een ervaren professional, de Aria Acoustic Guitar Brown Sunburst MSG-02 BS biedt een uitstekende geluidskwaliteit, betrouwbaarheid en comfort. Of je nu optreedt op het podium of gewoon thuis oefent, deze gitaar zal je niet teleurstellen.

✅Deze Aria Meister MSG-02 BS is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

Top: Solid Englemann Spruce
 Back & Side: Rosewood, Round Back
Neck: Mahogany
Fingerboard: Rosewood
Nut & Saddles: Bone
Nut Width: 43mm
 Scale Length: 650mm
Number of Frets: 20
Bridge: Rosewood
Hardware: Chrome

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aria Meister MSG-02 BS Akoestische OM “OOO” Gitaar Tobacco Sunburst” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *